Meie missioon. Olla õnnelik roolis – see on lihtne!

See ongi meie missioon – luua teile kaitsekuppel ja teha teid autoroolis õnnelikumaks!

Kui minult küsitakse, millega me tegeleme, tuleb tihti kaua selgitada ideed, mille nimel me töötame. Teate, ammusel 1995. aastal, kui Ravolar oli firma, mis paigaldas ainult autosignalisatsioone, oli sellele küsimusele väga kerge vastata: „Me paigaldame valvesüsteeme ja teeme nii, et oma autosse pääsete vaid teie ise.“ Lihtsamast lihtsam.

Kuid 20 aasta jooksul on firma tõsiselt arenenud ja täna ei saa igaüks kohe aru meie eesmärkidest, missioonist ja sellest, millega me tegelikult tegeleme. Just seetõttu otsustasingi kirjutada selle artikli. See võib tunduda hämmastav, kuid meie kaubad ja teenused ei ole valitud juhuslikult, neid seob ühine idee ja need teenivad ühte eesmärki: teie turvalisem ja mugavam elu autoroolis. 

Tahan teile selgitada kahte mõistet, mida ma kasutan.
Esimene on „mugavus“, mis tähendab sisemist rahulolu, mis tekib mingite soodsate tingimuste mõjul.
Teine on „stress“, mis on kõrgenenud närvipinge seisund, mille on esile kutsunud mingi ärritaja.
Tuleb välja, et mugavus ja stress on täiesti vastandlikud nähtused. Inimene ei saa end tunda mugavalt, kui tal on stress, kuid samas on võimalik stressi leevendada, luues talle mugavamad tingimused – selles on mõte. 

Kahjuks on füüsilise maailma reaalsus selline, et ta püüab kõigi võimalike vahenditega meis stressi tekitada. Mis peamine – tal on miljon erinevat moodust, et seda ülesannet võimalikult efektiivselt täita. Need võivad olla meie ilmaolud ja teile järsult ette sõitnud auto, maksmata jätnud klient ja ülemus ja maavärisemine ja naine ja kahemehest poeg…loetelu võib jätkata lõpmatuseni. Ma võin täie vastutustundega öelda, et juhtide jõhkrutsemise põhjuseks teedel on stress. Stressis inimene käitub ebaratsionaalselt. Need, kellega ta jõhkrutseb, saavad omakorda stressi ja annavad seda teistele edasi. Tekib ahelreaktsioon, mõistate? Just stressis inimene põhjustab avariisid, jämedaid rikkumisi ja liiklusohtlikke olukordi, millega puutume kokku iga päev. Paraku ei saa me kõrvaldada teie ümbrusest kõiki neid faktoreid, kuid me saame tugevdada teie kaitset nende faktorite eest. Kui te tunnete end tõeliselt mugavalt, siis ei mõjuta ka need närukaelad teid nii palju, või nende mõju kaob üldse. 

Aga kui te naudiksite rooli istumist täiega, mõeldes: „VAU, ma sõidan, kui äge!“ Kui palju paremini tunneksite end hommikul tööle jõudes ja õhtul koju tulles? Sel juhul tekib teil kaitsekuppel, mis hoiab teid selle eest, mis võib stressi põhjustada. Jah, kellelgi on tugevam kuppel, kellelgi hapram, kuid see kaitseb teid igal juhul välismaailma selle osa eest, mis on teie suhtes vaenulik. 

See ongi meie missioon – luua teile kaitsekuppel ja teha teid autoroolis õnnelikumaks, et vähemalt sõiduteel mitte miski ei segaks teil oma eesmärke saavutamast. Ja teeme seda nii, et kõrvaldame selle, mis takistab teil tunda naudingut, ja lisame seda, mis suurendab mugavust autoroolis – seega teeme teid enam kaitstuks negatiivse eest, mis võib tabada teid väljastpoolt oma autot. 

Alustage endast: tõstke oma stressitaluvust roolis ja võib-olla see onu kõrvalreast muutub samuti lahkemaks.:) Võtke meiega kindlasti ühendust ja mõtleme koos, mida me saame teie heaks teha, et oleksite autoroolis veidikenegi õnnelikum.  

Sõitke mõnuga,

Vadim Ljutov, 
Mugav Auto juhataja

Kas see artikkel oli kasulik?
Ei meeldi 0

Meil on hea meel Teid näha meie veebilehel ning oleksime õnnelikud muuta Teie elu autoroolis veel mugavamaks!
Liituge Mugav Auto tuhandete klientidega ja saage oma e-postkasti praktilised näpunäited ja ideed, et parandada mugavust oma autos, samuti uudiseid ja teavet kampaaniate kohta, mida me korraldame meie püsiklientidele!